ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

28/11/2021 thanasis
Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

Η Stand Art είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης για εσάς που θέλετε να προωθήσετε το brand σας στα σημεία πώλησης και να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή εμπειρία για τον καταναλωτή, η οποία θα τον οδηγήσει πιο κοντά στο προϊόν σας. Για τη δημιουργία των δικών σας μοναδικών stands που θα αναδείξουν τη μάρκα σας, λαμβάνουμε πάντα υπόψη τη στρατηγική της εταιρείας σας, τον ανταγωνισμό και τις τάσεις της αγοράς.

Γνωρίζουμε τις προσδοκίες σας, κατανοούμε τις απαιτήσεις σας και δεσμευόμαστε για το αποτέλεσμα. Εφαρμόζουμε ένα Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης, ώστε να σας παραδίδουμε έργα ασφαλή και ποιοτικά, σε κάθε βήμα της παραγωγικής διαδικασίας: από τη λήψη και τη διαχείριση της παραγγελίας, μέχρι την επικοινωνία με τους προμηθευτές και τους πελάτες.

Δημιουργικό Τμήμα – Design

Στην εταιρεία μας διαθέτουμε μια ομάδα έμπειρων σχεδιαστών (designers), η οποία εφαρμόζει το εικαστικό θέμα κάθε ενέργειας στα stands. Παράλληλα, είναι σε θέση να σχεδιάσει, ακόμα και από την αρχή, το εικαστικό μιας προωθητικής ενέργειας, ακολουθώντας πάντα την ταυτότητα και τα guidelines κάθε πελάτη. Επιπλέον, αν μας ζητηθεί, μπορούμε να σχεδιάσουμε και ειδικά προϊόντα από χαρτί.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μελετήσουμε και να σχεδιάσουμε το επόμενό σας project

KAROUNIS CONTACT-grayed
KAROUNIS CONTACT-grayed

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΟΥΝΗΣ

Sales Leader

ARGIROPOULOS CONTACT-grayed
ARGIROPOULOS CONTACT-grayed

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Key Account Manager

TSIAVOU CONTACT-grayed
TSIAVOU CONTACT-grayed

ΕΛΕΝΑ ΤΣΙΑΒΟΥ

Administration Manager

contact-section