STANDS ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Είμαστε οι Stand Makers, οι εξειδικευμένοι σχεδιαστές-μηχανικοί των POPMs που αναδεικνύουν και προωθούν τα προϊόντα σας στα σημεία πώλησης. Με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, ανταποκρινόμαστε άμεσα και αποτελεσματικά σε κάθε σας project, όσο απαιτητικό και αν είναι, παραδίδοντας σωστή δουλειά και στην ώρα της.

Δίνουμε σημασία σε κάθε
λεπτομέρεια

Όταν σχεδιάζουμε ένα stand ακολουθούμε τη μεθοδολογία ενός αρχιτέκτονα-μηχανικού: βιομηχανικός σχεδιασμός, προγραμματισμός, μελέτη, εικαστικός σχεδιασμός, επιλογή υλικών, παραγωγή, επίβλεψη κατασκευής, ολοκληρωμένη διαχείριση ποιότητας.

Προερχόμαστε από τον χώρο του marketing, του βιομηχανικού σχεδιασμού και των κατασκευών, γι’ αυτό κατανοούμε τις ανάγκες κάθε brand και ξέρουμε πώς να κάνουμε ευτυχισμένους όλους όσους εμπλέκονται σε ένα έργο:

 • icon
  Τους πελάτες μας, γιατί προβάλλουν τα προϊόντα τους με τον πιο αποδοτικό τρόπο
 • icon
  Την ομάδα των πωλητών, γιατί παραλαμβάνουν εύχρηστα και λειτουργικά stands που τους λύνουν τα χέρια και τους εξοικονομούν χρόνο
 • icon
  Τους καταναλωτές, γιατί ζουν μια ξεχωριστή εμπειρία με προϊόντα από τα αγαπημένα τους brands

Δημήτρης Λιβέριος

MANAGING DIRECTOR

Δημήτρης Καρούνης

SALES LEADER

Δημήτρης Γκλιάτης

HEAD OF DESIGN

OUR QUEST

A PERMANENT DESIRE TO BUILD GOOD, STRONG, LASTING RELATIONSHIPS WITH CLIENTS, ASSOCIATES, PARTNERS…

WE PUT PEOPLE 1st

about_us
00

Experience

0000

Facilities

000

Satisfied Clients

000

Projects per year

00

POSM units anually produced

in_numbers

Αξιοπιστία και Εμπιστοσύνη

Σκοπός μας είναι να σχεδιάζουμε, να κατασκευάζουμε και να παραδίδουμε ποιοτικά, πρακτικά, λειτουργικά και εργονομικά stands, σε ανταγωνιστικές τιμές, και πάντα στην ώρα τους. Διαθέτουμε τη γνώση και την εμπειρία να σας προσφέρουμε τις κατάλληλες λύσεις, οι οποίες αναδεικνύουν προϊόντα και brands, και κερδίζουν την εκτίμηση των καταναλωτών.

Διαθέτοντας πλήρως καθετοποιημένη και αυτοματοποιημένη μονάδα κατασκευής, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας κατασκευές, με χαμηλό κόστος. Οι εξειδικευμένες μας γνώσεις και ο τεχνολογικός εξοπλισμός που διαθέτουμε, μας καθιστούν ικανούς στο να διαχειριζόμαστε έργα με επιτυχία, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό.

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2008, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα τη δέσμευσή μας να συμβαδίζουμε με τις διεθνείς προδιαγραφές και τις προϋποθέσεις που κρίνονται απαραίτητες για την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων, την επεξεργασία υλικών, τη βελτιστοποίηση διαδικασιών.

Επιπλέον, η εταιρεία πιστοποιείται για την ασφάλεια, την αξιοπιστία και την ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.

Αναγνωρίζοντας ότι η ανάπτυξη της οικονομίας εξαρτάται άμεσα από τη βιωσιμότητα του οικοσυστήματος, φροντίζουμε να βελτιώνουμε τις περιβαλλοντικές μας επιδόσεις, σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και να υλοποιούμε δράσεις που βασίζονται στην αρχή της πρόληψης.

Στο πλαίσιο αυτό, έχουμε αναπτύξει και εφαρμόζουμε Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 14001:2019.

Η προάσπιση της Υγείας και της Ασφάλειας όλων των εργαζόμενων, συνεργατών και πελατών της Stand Art αποτελεί για εμάς βασική και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα.
Γνωρίζοντας τη σημασία της για τη βιώσιμη ανάπτυξη της εταιρείας μας, εφαρμόζουμε το ειδικό Σύστημα Διαχείρισης Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ISO 45001:2018.

Το ISO 26000:2010 βοηθά να διευκρινιστεί τι είναι η κοινωνική ευθύνη, βοηθά τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς να μεταφράσουν τις αρχές σε αποτελεσματικές δράσεις και μοιράζονται βέλτιστες πρακτικές που σχετίζονται με την κοινωνική ευθύνη, παγκοσμίως.

Παρέχει καθοδήγηση σε όσους αναγνωρίζουν ότι ο σεβασμός για την κοινωνία και το περιβάλλον είναι ένας κρίσιμος παράγοντας επιτυχίας.

Δεν είναι τυχαίο που λάβαμε το Silver Award από την EcoVadis για τις επιχειρηματικές πρακτικές που ακολουθούμε στον τομέα της βιώσιμης ανάπτυξης.

Σύμφωνα με την αξιολόγηση του παγκόσμιου φορέα, η εταιρεία μας συγκαταλέγεται στο 17% των καλύτερων εταιρειών του κλάδου των διαφημιστικών κατασκευών στον κόσμο.

Εκσυγχρονισμός και Καινοτομία

Κοιτάμε πάντα μπροστά και επιταχύνουμε τον ψηφιακό μας μετασχηματισμό. Με στόχο να αναβαθμίσουμε και να βελτιώσουμε την ανταγωνιστική μας θέση στις εγχώριες και διεθνείς αγορές, επενδύουμε στον εκσυγχρονισμό και την καινοτομία.

Ενδεικτικά, παρατίθενται οι επιδοτήσεις και επιχορηγήσεις που λάβαμε τα τελευταία χρόνια:

ΣΥΝΕΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΕΝΟΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

quality

ΒΙΩΣΙΜΟ ΜΕΛΛΟΝ

Η βιώσιμη ανάπτυξη βρίσκεται στον πυρήνα της φιλοσοφίας της Standart. Πιστεύουμε ότι η αειφόρος ανάπτυξη μιας επιχείρησης οδηγεί στην πρόοδο και την ευημερία ολόκληρης της κοινωνίας. Με το βλέμμα στραμμένο στο παρόν, αλλά και στο μέλλον, υιοθετούμε υπεύθυνες πρακτικές και εφαρμόζουμε ένα Ενοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης, σε κάθε μας δραστηριότητα, υποστηρίζοντας ένα βιώσιμο αύριο για την οικονομία, την κοινωνία και το περιβάλλον.

Το 80% του περιβαντολλογικού κόστους και το 90% του κόστους παραγωγής είναι αποτελέσματα αποφάσεων που πάρθηκαν κατα την διαρκεία του σχεδιασμού

– EU Ecodesign Directive

Ο ECODESIGN σχεδιασμός (σχεδιασμός με περιβαλλοντική συνείδηση, βιώσιμος σχεδιασμός κ.λπ.), δεν μειώνει με κανέναν τρόπο την αποτελεσματικότητα για χάρη ενός νεοτερισμού. Στοχεύει να συμβιβάσει όλες τις συνθήκες για να μειώσει τον οικολογικό αντίκτυπό του.

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ:  ΜΙΑ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Προκειμένου να επιτύχουμε, συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας για την βελτιστοποίηση όλων των βασικών χαρακτηριστικών.

 • icon
  Βελτιστοποίηση του βάρους
 • icon
  Βελτιστοποίηση της πρώτης ύλης
 • icon
  Προσαρμογή του σχεδιασμού στην βασική λειτουργία και την διάρκεια ζωής
 • icon
  Προτίμηση ανακυκλώσιμων και ανακυκλωμένων υλικών
 • icon
  Μείωση των αποβλήτων
 • icon
  Βελτιστοποίηση της συσκευασίας, του όγκου, και των μεταφορών
 • icon
  Μείωση της κατανάλωσης ενέργειας
 • icon
  Μείωση των επικίνδυνων ουσιών
 • icon
  Πρόβλεψη για την «επόμενη μέρα»

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

sustainability

ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Κοινωνική Εταιρική Ευθύνη

Η Εταιρική Υπευθυνότητα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της λειτουργίας μας. Κάθε χρόνο, μέσω φιλανθρωπικών δωρεών και ουσιαστικής υποστήριξης, υλοποιούμε ποικίλες δράσεις, σε συνεργασία με έγκριτους φορείς και ιδρύματα, στηρίζοντας την κοινωνία και ειδικότερα τα παιδιά και τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Ενδεικτικά οι δράσεις στις οποίες έχουμε συμμετάσχει είναι:

 • Κιβωτός του Κόσμου
 • Χαμόγελο του Παιδιού

Συνεργαζόμαστε με την τοπική κοινωνία και συμμετέχουμε σε δράσεις, με στόχο την εκπαιδευτική, πολιτιστική, κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της περιοχής γύρω από τις εγκαταστάσεις μας. Παράλληλα, συμμετέχουμε στο Οικουμενικό Σύμφωνο των Ενωμένων Εθνών και υποστηρίζουμε την Οικουμενική Διακήρυξη για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης

Αναγνωρίζοντας ότι η ανάπτυξη της οικονομίας εξαρτάται άμεσα από τη βιωσιμότητα του οικοσυστήματος, στη Stand Art συμβάλλουμε ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση των φυσικών πόρων.

Φροντίζουμε να βελτιώνουμε τις περιβαλλοντικές μας επιδόσεις, σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και να υλοποιούμε δράσεις που βασίζονται στην αρχή της πρόληψης. Στο πλαίσιο αυτό, έχουμε αναπτύξει και εφαρμόζουμε Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 14001:2019.

Βιώσιμη πολιτική προμηθειών

Στη Stand Art, η πρώτη ύλη που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή των προϊόντων μας είναι το χαρτί. Γι’ αυτό, επιλέγουμε πολύ προσεκτικά τους προμηθευτές μας. Ακολουθούμε ορθές πρακτικές που διασφαλίζουν τη βιωσιμότητα των δασικών πόρων του πλανήτη και δεσμευόμαστε να γνωρίζουμε τις πηγές από τις οποίες προμηθευόμαστε τις πρώτες ύλες.

Πιστεύουμε στη διαφάνεια των συνεργασιών μας, στη διασφάλιση της χρήσης πρακτικών βιώσιμης διαχείρισης δασών και την αποφυγή ανεπιθύμητων πηγών ξυλείας. Αγοράζουμε χαρτί μόνο από πιστοποιημένους προμηθευτές που εφαρμόζουν τις αρχές της αειφόρου διαχείρισης δασών και διασφαλίζουν βιώσιμες λειτουργίες παραγωγής για εργαζόμενους και περιβάλλον.

Αγορά πρώτης ύλης χαρτιού με πιστοποίηση κατά FSC

Δίνουμε προτεραιότητα στο χαρτί που συλλέγεται από πιστοποιημένα δάση του Forest Stewardship Council (FSC).
Η κατά FSC πιστοποίηση του χαρτιού που χρησιμοποιούμε ως πρώτη ύλη, επιβεβαιώνει το γεγονός ότι προέρχεται από δάση ορθής διαχείρισης. Ακολουθώντας την πρακτική αυτή, προστατεύουμε τα δάση του πλανήτη και στηρίζουμε τις τοπικές κοινότητες.

Ανακύκλωση χαρτιού, πλαστικού, μελανιών, μπαταριών, toner

Θεωρώντας την ανακύκλωση βασική μας προτεραιότητα, συμμετέχουμε σε προγράμματα ανακύκλωσης, με στόχο την εξοικονόμηση των βασικών υλικών, τα οποία χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση. Εφαρμόζουμε ένα ολοκληρωμένο σύστημα ανακύκλωσης χαρτιού, πλαστικού, μελανιών, μπαταριών και toner, τοποθετώντας ειδικούς κάδους συλλογής στα γραφεία της εταιρείας, και προωθώντας τους σε εξειδικευμένες εταιρείες ανακύκλωσης.

Ηλεκτρονική αποστολή παραστατικών

Υιοθετώντας την πρακτική της ηλεκτρονικής αποστολής παραστατικών, εξοικονομούμε χαρτί, νερό και ενεργειακούς πόρους, ενώ σώζουμε και δεκάδες δένδρα. Με αυτόν τον τρόπο, συμβάλλουμε στην εξοικονόμηση των φυσικών πόρων, την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και την προστασία της βιοποικιλότητας του πλανήτη.

WWF

Στηρίζουμε τη WWF Hellas και το έργο της ενάντια στη ρύπανση των ελληνικών θαλασσών και την υπεραλιεία, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «Υιοθέτησε ένα δελφίνι».

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

responsibility

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μελετήσουμε και να σχεδιάσουμε το επόμενό σας project

KAROUNIS CONTACT-grayed
KAROUNIS CONTACT-grayed

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΟΥΝΗΣ

Sales Leader

ARGIROPOULOS CONTACT-grayed
ARGIROPOULOS CONTACT-grayed

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Key Account Manager

TSIAVOU CONTACT-grayed
TSIAVOU CONTACT-grayed

ΕΛΕΝΑ ΤΣΙΑΒΟΥ

Administration Manager

contact-section