Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

Η Stand Art είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης για εσάς που θέλετε να προωθήσετε το brand σας στα σημεία πώλησης και να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή εμπειρία για τον καταναλωτή, η οποία θα τον οδηγήσει πιο κοντά στο προϊόν σας. Για τη δημιουργία των δικών σας μοναδικών stands που θα αναδείξουν τη μάρκα σας, λαμβάνουμε πάντα υπόψη τη στρατηγική της εταιρείας σας, τον ανταγωνισμό και τις τάσεις της αγοράς.

Γνωρίζουμε τις προσδοκίες σας, κατανοούμε τις απαιτήσεις σας και δεσμευόμαστε για το αποτέλεσμα. Εφαρμόζουμε ένα Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης, ώστε να σας παραδίδουμε έργα ασφαλή και ποιοτικά, σε κάθε βήμα της παραγωγικής διαδικασίας: από τη λήψη και τη διαχείριση της παραγγελίας, μέχρι την επικοινωνία με τους προμηθευτές και τους πελάτες.

Δημιουργικό Τμήμα – Design

Διαθέτουμε μια ομάδα έμπειρων βιομηχανικών σχεδιαστών (designers) και γραφιστών, η οποία ακολουθώντας την εταιρική ταυτότητα και τα guidelines κάθε πελάτη, έχει την δυνατότητα να προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση για την διαχείρισης ενός δημιουργικού project. Από την ιδέα, στο “concept design” και στην συνέχεια στον τρισδιάστατο σχεδιασμό.

Με γνώμονες την καινοτομία, τον ανθρωποκεντρικό σχεδιασμό, και το ecodesign, προτείνει λύσεις χρησιμοποιώντας όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για να τις οπτικοποιήσει και να τις επικοινωνήσει με τους εκάστοτε decision makers.

Τμήμα Παραγωγής & Ποιοτικού Ελέγχου

Το τμήμα διαχείρισης παραγωγής αναθέτει και επιβλέπει τις επιμέρους εργασίες στα διάφορα τμήματα της παραγωγικής μονάδας. Σε συνδυασμό με τις αυτοματοποιημένες μηχανές, εξειδικευμένοι τεχνίτες αναλαμβάνουν την υλοποίηση των φάσεων κάθε project.

Με την ολοκλήρωση ενός project διεξάγεται ποιοτικός έλεγχος, σε κάθε κατασκευή, σύμφωνα με τα υψηλά standard της εταιρίας. Η φάση του ποιοτικού ελέγχου αποτελεί απαραίτητη διεργασία πριν την παράδοση του τελικού προϊόντος.

Οι αξίες μας είναι μέρος του DNA μας, οδηγώντας τις καθημερινές μας ενέργειες και τις σχέσεις μας. Έτσι προσεγγίζουμε κάθε έργο.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Παραμένοντας πιστοί στη φιλοσοφία μας, η μονάδα μας διαθέτει προηγμένες εγκαταστάσεις και μηχανήματα.

Έτσι, διασφαλίζουμε τη βέλτιστη ποιότητα και αποτελεσματικότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας με στόχο την πλήρη υποστήριξη και ικανοποίηση των απαιτήσεων κάθε πελάτη.

Ο εξελιγμένος εξοπλισμός μας περιλαμβάνει μηχανές παραγωγής τεχνολογίας CNC. Συγκεκριμένα, οι κυριότερες από αυτές είναι:

 • icon
  Ψηφιακά κοπτικά συστήματα.
 • icon
  Ψηφιακή εκτυπωτική UV.
 • icon
  Ρομποτικό σταθμό κόλλησης.
 • icon
  Αυτόματη Πρέσα Μορφοκοπής.
 • icon
  Λαμιναριστική χαρτιού.
 • icon
  Αυτόματη σακουλοποιητική και αυτόματη παλεταριστική.
 • icon
  Θερμοδιαμορφωτική πλαστικών.
 • icon
  Εξοπλισμός για τη διαμόρφωση και επεξεργασία ξύλου
 • icon
  Εξοπλισμός για τη διαμόρφωση και επεξεργασία μετάλλου.

LOGISTICS

Στη σημερινή εποχή η αποτελεσματική εφοδιαστική επιμέλεια είναι τόσο σημαντική όσο και το παραγόμενο προϊόν. Ένας μεγάλου μεγέθους χώρος αποθήκευσης σε συνδυασμό με το  άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας διασφαλίζει ότι τα τελικά προϊόντα όχι μόνο θα σταλούν αποτελεσματικά και στο σωστό χρόνο αλλά θα φτάσουν στον πελάτη μας σε άψογη κατάσταση σε οποιοδήποτε σημείο στο κόσμο.

facilities

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Εξειδικευόμαστε στη δημιουργία χάρτινων κατασκευών προβολής και προώθησης προϊόντων, πάνω από δύο δεκαετίες. Γνωρίζουμε τα πάντα για το χαρτί, όπως το πώς συμπεριφέρεται, ποια είναι τα μυστικά του, τι αντιμετώπιση χρειάζεται για να αναδείξει κάθε εικαστικό θέμα, πώς να το ντύσουμε για να φαίνεται premium ή πώς να το στήσουμε για να αντέχει κάθε βάρος.

Απαντάμε στις ανάγκες της αγοράς για ανθεκτικά, ποιοτικά και οικονομικά χάρτινα stands και δεν σταματάμε να εξελισσόμαστε. Ενημερωνόμαστε διαρκώς για νέα καινοτόμα προϊόντα, εφαρμόζουμε σύγχρονες βιώσιμες πρακτικές και φροντίζουμε να συμβαδίζουμε με τις τεχνολογικές επιταγές της εποχής. Στοχεύοντας πάντα στην επιτυχία των δικών σας πωλήσεων, συνεχίζουμε να γινόμαστε καλύτεροι, ώστε να συμβάλλουμε στην προβολή των προϊόντων σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

equipment

Αξιοπιστία και Εμπιστοσύνη

Σκοπός μας είναι να σχεδιάζουμε, να κατασκευάζουμε και να παραδίδουμε ποιοτικά, πρακτικά, λειτουργικά και εργονομικά stands, σε ανταγωνιστικές τιμές -και πάντα στην ώρα τους. Διαθέτουμε τη γνώση και την εμπειρία να σας προσφέρουμε τις κατάλληλες λύσεις, οι οποίες αναδεικνύουν προϊόντα και brands, και κερδίζουν την εκτίμηση των καταναλωτών.

Διαθέτοντας πλήρως καθετοποιημένη και αυτοματοποιημένη μονάδα κατασκευής, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας κατασκευές, με χαμηλό κόστος. Οι εξειδικευμένες μας γνώσεις και ο τεχνολογικός εξοπλισμός που διαθέτουμε, μας καθιστούν ικανούς στο να διαχειριζόμαστε τα έργα με επιτυχία, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μελετήσουμε και να σχεδιάσουμε το επόμενό σας project

KAROUNIS CONTACT-grayed
KAROUNIS CONTACT-grayed

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΟΥΝΗΣ

Sales Leader

ARGIROPOULOS CONTACT-grayed
ARGIROPOULOS CONTACT-grayed

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Key Account Manager

TSIAVOU CONTACT-grayed
TSIAVOU CONTACT-grayed

ΕΛΕΝΑ ΤΣΙΑΒΟΥ

Administration Manager

contact-section